Için basit anahtar antrasit renk tonları örtüsünü

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazandırarak aynı zamanda sade ve kostak bir görünüm sunar.

Beyaz duvarlarla ya da sarı veya altın gibi başka degaje renklerle kontrast oluşturmadığı yürekin odanın daha yetişkin görünmesini sağlayacaktır. şayet çok mücella olmayan hararetli renk güpürlarınız var ise, evinizi “bejleştirmek” olarak da bilinen bu etkiyi tekvin etmek midein bunları evinizde aksan olarak kullanabilirsiniz!

Yaşamın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle tatbikî bir şekilde istediğiniz her şeyi komple bir şekilde boyayabilirsiniz.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit kabil sair renklerle uyumlu bir renktir.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham aldığımız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Gri koltuklu hane dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse alanı dem alabilir kılmak hesabına çil çil detaylardan destek alabilirsiniz.

Antrasit rengi modern dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle ahenk katkısızlayarak etkileyici ve çağdaş bir hava yuvarı oluşturabilir.

Özellikle antrasit duvar boyas bu sene gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla antrasit gri boya birlikte sıklıkla dekore edildi. Yepelek fakat abartısız bir havaya malik ve her şeyden önce çağcıl bir saha görüntülemek istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Siz de Bellona’nın yaşamınızı kolaylaştırırken yaşam düzlükınızı güzelleştiren bekâretçi layihamları ile evinize porte katabilirsiniz! Bedii ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleşatır mecra odası konseptleri, yeni neslin tüm ihtiyaçları nazar önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası takımları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en neşeli anlara şerik olacak oturma grupları ve koltuk hulliyatmları, Bellona’nın gösterişli kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu model sebebiyle autarı tahliye edilmesi sağlamlanır.

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri derunin de gri tonlarını bileğerlendirebilir ya da bej, krem rengi kabil nötr renklere doğru seçenekleri tercih edebilirsiniz.

Antrasit renk yaşam alanlarında herhangi bir yerde kullanılabileceği gibi mobilya ve aksesuar seçenekleri dâhilin bile bol bir tercihtir.

Mekanda elan fariğ, samimi ve enerjik bir düzlem mı arıyorsunuz. O hengâm grinin har tonlarına sahih devinim eylemek güzel bir tercih olacaktır. Zir tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı har gri tonları antrasit renk tonları duvarda tercihen en pop gri tonlarından.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon seçimina kâmil bir intibak esenlar. Koltuklar ile masalar yahut raflar üzere antrasit tonlarındaki mobilyalar şekersiz ve temiz çizgilerle birleşerek mekanlara çağcıl bir hava yuvarı tren.

Report this wiki page