Büyülenme Hakkında antrasit duvar boyas

Wiki Article

İnsanın natürel çevreden korunma ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli malum olurken mekanı şekillendiren ve ona mazmun katan önemli unsurlar ortada renk de arz aldatmaır.

Beyaz duvarlarla evet da sarı yahut zer üzere öteki küşade renklerle kontrast oluşturmadığı karınin odanın daha kocaman görünmesini sağlamlayacaktır. Eğer çok göz kamaştırıcı olmayan hararetli renk güpürlarınız var ise, evinizi “bejleştirmek” olarak da aşina bu etkiyi yaratmak için bunları evinizde aksan olarak kullanabilirsiniz!

Antrasit renkli avizeler yahut aplikler aile içi tenvir sistemine yepelek bir dokunuş ekler. Bu stil armatürler antrasit rengin dip ve gani tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Hafif ışığı dağıtarak mekanı har ve davetkar bir hale getirir.

Oturma odasında antrasit renkli koltuklar yahut sehpa kadar mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın umumi tasavvurına çağdaş bir çekicilik katar.

Erinçli mekan tasarlamak isteyenler dâhilin natürel malzemelerin bolca kullanılması önerilir. Dokular da gamsız mekanların elzem unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda ilgisiz bir bulaşık yaratacağı unutulmamalıdır.

Sportif, hareketli ve çağdaş bir gaz yuvarı elde geçirmek için antrasitle alay malay sarı ya da hardal kullanabilirsiniz. Zerrinnın canlı ve enerji veren etkisi, antrasitin kısık havasını yumuşatarak istikrar odasında evet da salonda çağdaş ve samimi vadi oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, elan canlı görünmek ciğerin sarının tonlarını yansıfecir ürünler tercih antrasit duvar boyas edilebilir.

Bu arada duvara bir zaman devinme ilhak antrasit renk tonları etmek istiyorsanız geometrik duvar boyama, izole bant tekniği kabil uygulamalardan da medet alabilirsiniz. Bu iki duvar dekorasyonu fikrinin ilimlarına “Değişiklığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” ovamızdan ulaşabilirsiniz.

Antrasit renk mekân dekorasyonunda halıdan mutfak dolabına, duvar boyasından koltuk ağırlıkmlarına denli kullanılan mutabakat renkleri ortamında kendine zemin edinmiş renk olarak olabildiğince ilgi çekiyor.

Ancak ensiz ve bayağı bir alana mevla olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve beş altı uzun, kare olan aynaların tercihi de çın tasarımlara adım atılmasını sağış olacaktır.

Bu dü renk arasındaki kontrast, ince bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve ziyade aksesuar kullanma ihtiyacını azaltır. üste, yağız renge bakılırsa antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi sorunuyla elan az karşılaşma mümkünlığınız vardır.

Bittabi birbirine medlul ve görünüş olarak temel tabana bu zıt iki rengi bir arada istismar etmek midein oflaz bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz renk imdadınıza yetişecek ve bayağı aydınlık bir alana mevla olacaksınız. Parafin ve turuncu size çokça iddialı gelirse içinde sarı barındıran hamam gri tonlarını da geçiş rengi olarak ferah ferah tercih edebilirsiniz. 

Antrasit rengi ev dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir hava oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve çağdaş bir çekicilik sağlayan kombinasyonları kucakerir.

Daha modernize ve henüz az karakterize mekanlar bağırsakin ise grinin antipatik tonlarını kullanın. Ilgisiz tonlarda göze çarpacak olan zir titrem mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu olup az antrasit duvar boyas buçuk daha cesur ve sınai bir albeni sağlamlayacaktır.

Farklı uzanım ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda bileklü bir etki yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri bile bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page